Een modern sprookje

eerste ontmoetingEr was eens, lang geleden in een stad hier ver vandaan, een jonge prinses op zoek naar haar prins op het witte paard. Of eigenlijk was ze juist niet op zoek naar een prins op een wit paard. Ze wilde een leuk feestweekend zonder lastige mannen. En dus ging ze met een vriendin en haar broer en een heleboel (homo)vrienden naar de gay-pride in het verre Amsterdam. Tijdens de urenlange rit naar het verre onbekende oord, sprak de prinses over haar droomprins. Ze vertelde hoe hij er uit moest zien, wat voor type hij moest zijn, uit wat voor familie hij kwam en welke hobby’s hij had (toch minimaal een boot). Samen met de andere reisgenoten droomde ze over deze Prins Charming.

Na een leuke avond in Amsterdam met alleen aandacht van dames en zeker niet van mannen kwam de zaterdagmiddag aan de Amstel. Vriendinlief stoot de prinses aan en zegt: “daar staat hij! Daar staat jouw prins!”. De prinses keek rond, en tussen de mannen in leren strings en in roze broeken zag ze hem staan. Het was hem, ze wist het zeker. Maar de boze heks Alcoholica had wat ‘waas’ in het drinken gegooid en daarom weten zowel Prins Charming als de prinses niet meer precies hoe het verder ging. Wat ze nog wel weten is dat een man gekleed in een kort broekje met witte veren en vleugels ervoor zorgde dat Prins Charming het telefoonnummer kreeg van de prinses en de prinses het telefoonnummer van haar prins.

Na wat gesms (dat deden mensen voordat er whatsapp bestond) werd er gebeld. Op de achtergrond speelden de Beatles ‘Money can’t buy me love’. Er werd een afspraak gemaakt. En het was meteen duidelijk… Deze prins en prinses hoorden bij elkaar. De tweede afspraak bleek een dubbele en zo maakte ze meteen kennis met de ouders én grootouders van de prins. 7 maanden later woonden ze samen, 2,5 jaar later waren ze verloofd, bijna 4 jaar later getrouwd en precies 4 jaar na de eerste ontmoeting beviel de prinses van de eerste van 3 kleine prinsesjes.

Of ik in sprookjes geloof? Jazeker! Of ik in liefde op het eerste gezicht geloof? Nou en of! En hoe je dan al dat moois binnen handbereik krijgt? Door gewoon oprecht en 100% gemeend uit te spreken wat je wilt… Dan komt het op je pad. Daar geloof ik in, dat bestaat niet alleen in sprookjes!

 

 

Share

4 Comments

  1. kim

    Wat heerlijk dit waargebeurde sprookje! En ze leven idd nog lang en gelukkig!

    Xxxx

  2. Els

    En dat is zo waar !! Mooi geschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *