Hoofdredacteur van de moderedactie van de Elle…

Dat wilde ik altijd worden. En nu ben ik een hoofdredacteur van de mode-afdeling in dit huis! En hoofdinkoper! 

Ik ben zo dol op kleding. Op mooie kleding en op er leuk uitzien. En gelukkig heeft M dat ook. En de meiden ook. Fijn! Ik sta open voor hun eigen smaak en ik merk dat ook mijn eigen smaak steeds eenduidiger wordt. Een snelle blik op mijn Pinterest leerde me iets interessants! Ik val op wit, zwart, grijs en donkerblauw! En helemaal niet op kleur. En dat terwijl er toch veel kleur ligt in m’n kast. 

Dacht ik. Maar ik keek nog eens goed en kwam tot de fijne conclusie dat al die toffe dingen die ik ‘pin’ op het moodboard van mijn eigen modemagazine, gewoon in mijn eigen kast hangen. Hoe fijn!

Ik doe nog een rondje eindredactie en dan duik ik de inspiratie in. Letterlijk. In de vorm van een stapel was. Want ondanks dat ik hoofdredactrice ben, ben ik ook heel gewoon gebleven en doe gewoon mijn eigen was 😉

PinterestShare
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *