Morgen is er weer een dag

Morgen is er weer een dagMijn motto sinds ik moeder ben: Morgen is er weer een dag! Waarom? Omdat  sommige dagen eindeloos lang mogen duren. Dan is er morgen weer zo’n fijne dag. En van andere dagen denk ik: mag hij zo snel mogelijk afgelopen zijn? Dan is er morgen (gelukkig) weer een (nieuwe/andere/betere) dag!

 

Share

3 Comments

 1. Brechtje

  Heerlijk, als ik dit nummer hoor… Dan word ik vrolijk en blij… Vooral die kinderlachjes… Heerlijk om daarin te zitten. XX

  http://youtu.be/qZTufh169qE

 2. Franke

  Pleun kwam er deze week zelf mee. Lag ze in bed…”Mama, morgen is er toch weer een dag?” “Ja schat, morgen is er weer een…” <3
  Leuke blog. Top!

 3. kim

  Dit vind ik echt een topmotto! Om beide redenen. Gelukkig meestal omdat ik wil dat de dag eindeloos duurt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *