Waarom het zo stil is…

Wil ik hebbenWaarom het zo stil is op mijn blog… dat kan ik eigenlijk nog niet vertellen. Er gebeurt heel veel in ons gezin, maar tegelijkertijd ook nog niks concreets… Nu zul je denken wat moeten we daar mee? Ik weet het zelf ook niet precies. De ontwikkelingen zorgen voor leuke tijden en spannende vooruitzichten, maar ook voor onzekerheid en misschien wel helemaal geen verandering of ontwikkeling. En daardoor ben ik dan weer van slag. Ik ben altijd graag open en eerlijk over allerlei situaties, en geloof me,  zodra de tijd rijp is, volgt er gegarandeerd een verslag. Maar nu moeten jullie het even doen met dit vage bericht en een plaatje van een geweldig leuk servies dat ik wil hebben!

Share

2 Comments

 1. Brechtje

  Heerlijk Breg, dat je ook wel eens kan opschrijven dat er veel dingen gebeuren en eigenlijk ook weer helemaal niks.
  Samen met de kindjes en Menno genieten van jullie huisje, de ontwikkelingen daarvan. De kindjes, waarvan de oudste al naar school gaat… moeders, mijn complimenten voor je mooie blog, je mooie verhalen en vooral je eerlijkheid in het delen van jou belevenissen.
  Geniet van alles wat op je pad komt, elke klinker op jouw pas is een gouden klinker. Soms zijn er kuilen, maar als je dan verder kijkt en verder gaat, zijn dat nu net de plekjes waar je een dubbele klinker zou kunnen neerleggen.
  Ik wens jou, je kindjes, jullie gezin heel veel liefs en warmte toe.
  XX

 2. kim

  Wij wachten braaf af! En vaag is wel heel goed omschreven 😉 succes met de ontwikkelingen. En af en toe van slag zijn mag ook hoor, heeft iedereen wel eens. Go for it! Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *