Burgertrut

BregjeIk ben een moeder. Een moeder van drie meisjes. En ik ben getrouwd. Gelukkig getrouwd zelfs. En ik vind het heerlijk om te shoppen. Of dat nou in een kringloopwinkel is, in een boetiekje of gewoon bij de Zeeman, Zara, Hema of H&M… Ik ben gek op leuke spullen voor in huis en kleding scoren. En dat doe ik dan ook graag, vaak en veel. Mijn dochters hebben dit virus ook opgelopen. Mijn oudste wil graag winkelen op een vrije vrijdagmiddag. Mijn middelste heeft nu al een schoenentic. Het liefst draagt ze haar ‘slipperen’, Spaanse hakken of turquoise cowboyboots. De jongste is nog te jong om te weten wat shoppen is, maar  ik heb goede hoop dat ook zij op een dag een echte fashionista wordt.

Maar wat mij nou een Burgertrut maakt… mijn liefde voor huisvlijt zoals koken, opruimen en zelf iets (ver)maken. Mensen die me kennen, denken nu: opruimen!? Ja opruimen ja! Want ik vind echt dat ik goed ben in het opruimen en organiseren van ons poppenhuis. Ik bedenk steeds oplossingen om ons kleine huis toch goed leefbaar te houden. En dat zonder al te veel kleding of schoenen in te moeten leveren. Er volgen vast nog vele posts over weer een opbergoplossing. Of een gezellige frutsel voor een niet bestaand probleem. ‘Maar het staat zo gezellig’.

En om er nou voor te zorgen dat Manlief niet heel hard wegloopt van al deze burgertruttelijkheid, voeg ik gewoon wat glitters toe. Want glitters maken van elke dag een klein feestje!

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *