Groot klein geluk

opas meisjesSommige dagen zitten vol met klein geluk! Middelste verstopt zich in de kast. Jongste kan ineens haar hoofdje goed optillen. Oudste gaat voor de eerste keer overblijven. Dat geeft mij en ‘de kleintjes’ ruim de tijd om naar de markt te lopen. Daar eten we banaan en zure mandarijntjes (hmmm). Op weg naar huis valt onze bouwvakker in slaap. Als we net goed en wel binnen zijn, komt opa binnen. Wat een gezelligheid, wat een groot klein geluk. We gaan naar de stad in een heerlijk najaarszonnetje. Drinken koffie en eten een tosti bij DOK Delft en genieten nog even van de zon. We gaan de oudste ophalen van school, ze rent in mijn armen. “Hoe was het overblijven?” “Cool!” Die basisschooltaal zit er al snel in. We spelen buiten, pappa komt ook thuis, we halen wat te eten en de dames gaan naar bed. Probleemloos deze keer.

Echt een hele gewone dag dus. Je zou er zeker geen blog aan wijden. Ware het niet dat ik een goot voorstander ben van delen van groot klein geluk!

Share

2 Comments

  1. joan eijsbouts

    wat ben ik trots op mijn dochter en haar kinderen, ik hoop dat mijn dochter en haar kinderen bereiken wat ze zich in gedachten hebben, en dat mijn schoonzoon zich daar zich daar in kan vinden,maar dat weet ik eigenlijk wel

  2. kim

    Dit is gewoon heerlijk gelukkig zijn, zoiets mag toch zeker ook iedereen weten! Knuf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *